måndag, oktober 26, 2009

Asia Spa med Torekov Hotell

Måndagen den 19 oktober åkte jag med kollegorna från Torekov Hotell spaavdelning till Asia Spa i Varberg. Jag har aldrig varit där tidigare, hade inte läst på deras hemsida och visste inte alls vad jag skulle få se och uppleva. Asia Spa visade sig vara glad och perfekt överraskning för min trötta kropp.

Här börjar man med tvagning för att rena kroppen sedan kan man börja utforska deras spa för att rena själen och finna harmoni. Japanska källor, vitality pool, rum för vila och meditaion, olika bastuer; torrbastu, ångbast och saltbastu.
Jag fick även massage, Shiroabhyanga, en ayurvedisk massage för huvud, nacke och rygg, helt underbar. Som tidigare brukar jag som person inte ha några problem att slappna av och ta emot massage.. men terapeuten i mig brukar däremot ligga med ett vaket öga för att hela tiden registrera vad som görs. Liten arbetsskada. Men inte på Asia Spa. Nu hade jag varit på spa hela dagen och hade min behandling klockan fyra och var så långt borta och avslappnad redan. Inget kunde hindra mig från att försvinna och bara vara "jag". Tack till Eva J som var min terapeut.

På vägen hem var jag världens sämsta co-pilot till Pia, jag gick in i fullständig spa-koma men var så nöjd med dagen!

Jag vill gärna återvända till Asia Spa!








Mina vackra vänner och kollegor, Anna främst och Gerda i bakgrunden.

3 kommentarer:

Kabuki sa...

Åh, låter underbart, jag är något avis!

Malin sa...

Det var helt underbart! Man får tacka en snäll arbetsgivare som ibland bjuder en till andra spa! =)

Fredrik sa...

Vilken underbar upplevelse det låter som att ni har haft. Skulle du kunna tänka dig att berätta om den i en kommentar på vår sida SpaResorts (http://www.sparesorts.se) så att ändå fler kan få ta del av den? Och förhoppningsvis få det lika härligt :)
Ser härligt ut! Skulle du kunna tänka dig att berätta om upplevelsen i en kommentar på vår sida SpaResorts (http://www.sparesorts.se) så att ändå fler kan få ta del av den?

Torekov Hotell & Spa hittar du här: http://sparesorts.se/2013/09/29/torekov-hotell/

Stort tack på förhand!